Gualba - Santa Fe del Montseny

Gualba - Sta. Fé.

Una ruta molt maca, un xic avorrida al principi pro que millora a mida que et treballes els KM..
Tenim dues opcions, podem deixar el cotxe a Gualba o el deixem al parc del RACC.
El trak que deixo podeu triar. Nosaltres comencem a pujar del RACC i la baixada la he marcat fins Gualba.
El primer tram, una pista de sorra bastant dura amb un desnivell important, penseu que Gualba (200 m) i Sta. Fé (1150 m.) aproximats.
Seguim la pista que puja fins les mines de Gualba, fins arribar a la porta de les mateixes, en aquest punt prenem un corriol que surt a la dreta de la porta de les mines. Aquest lloc es un xic complicat, cal tenir cura de les branques i bardisses que estan devorant el camí i amb alguns moments sembla que el perdis, encara que el tram es curt, poc a poc, el camí millora fins arribar a transformar-se amb una pista bastant ample que ja no la deixarem fins a Santa Fe, passant per el llac del mateix nom.
Durant el camí quasi no trobarem indicadors ni marques. El camí no es complicat pro molt fàcil desorientar-se. Recomano portar el trak per Gps.
Recordeu que teniu el parc del RACC amb itineraris marcats i també podeu visitar el mític Gorg negre de Gualba.
Per últim al arribar a Gualba us recomanaria que entréssiu a la pastisseria Adrobau on podeu degustar unes pastes de crema, nata o el que us agradi que entren de meravella i ajuden a recuperar els anims. Per un dia no passa res (això diuen).
Que tingueu un bon camí.

Per cert si voleu dinar a un restaurant a Gualba us recomano “Can Florenci”, carta o menú amb uns preus acceptables. El lloc recomanat per el nostre amic Joan que es un bon “sibarita” amb l’art culinari....

Distancia recorrida: 19,74 kilómetros
Altitud min: 174 metros, max: 1.146 metros
Desnivel acum. subiendo: 1.889 metros, bajando: 1.939 metros
Grado de dificultad: Moderado
Finaliza en el punto de partida (circular): Si (opcional)
Coordenadas: 695

Trak Per GPS: Aqui


Arxiu fotos