Ruta dels Refugis (Cornudella , Albarca , Mont-ral, Mussara , Siurana)

Aquesta ruta es la ruta original i la primera.

Actualment  tinc constància que es vol modificar. 

09-2012
Encara no ha sortit la nova, pro tingueu present que possiblement properament la modificaran.
De totes maneres aquí teniu el track de la primera i fins avui,única ruta dels refugis.

 Podeu baixar el track complert o etapa per etapa.
Us deixo les fotografies de les quatre etapes, clicant sobre els títols, podeu accedir a la descripció de totes les etapes per separat.


Ruta dels refugis 2012

 La Ruta dels Refugis és una travessa a peu per les serres prelitorals de baixa muntanya de Prades i de Montsant que neix a partir de la iniciativa en comú dels refugis que la formen.

Enllaça de manera circular quatre refugis del Parc Natural de la Serra de Montsant i de les muntanyes de Prades definint un recorregut de 68,61 km i un desnivell positiu acumulat de 3231 m que discorre entre els 470 i els 1140 m d'altitud, pràcticament en la seva totalitat per camins i pistes de muntanya. Està emmarcat entre el Parc Natural de la Serra de Montsant, singular per l'originalitat del seu relleu, un gran bloc calcari abrupte en forma de mola on destaquen les parets rocoses de la serra Major, i les peculiars i frondoses muntanyes de Prades, imminent parc natural.

El camí està senyalitzat amb una franja de pintura groga i una altra de blava.Podeu clicar sobre els títols i anireu al resum (etapa per etapa).

Etapa 1 - Cornudella - AlbarcaEtapa 2 - Albarca- Mont-ral -   


Etapa 3 - Mont-ral, La Mussara  

 


Etapa 4 - La Mussara Cornudella 


Descarregar track , dades i wp.