Seva - Matagalls Xic - Seva

Be!! Avui ja som dia 20 i amb menys problemes que el passat dimarts. Tots molt optimistes encara que el temps “pinta bastos” però, decidim sense dubtar-ho ni un segon sortir fes el que fes i a més, tots pensem estrenar l’equip de pluja.
Anem cap a Seva i deixem el cotxe a les 9:05 just davant de la casa de l’ex-jugador del Manlleu Sr. Barnils i des d’aquest punt enfilem cap a St. Martí del Brull. Un poble molt maco i petitó amb una església romànica. Anem enfilant cap a amunt fins arribar a un pujada forta sense camí pràcticament. Sort del P.D.A. que sinó a saber on anem a parar! Això és magnífic, patint però bé, fins i tot ens diu el temps que farà!
A dalt de la pujada que sembla tot més planer decidim esmorzar , són 2/4 d’11 i mira per on se’ns posa a ploure! Renoi quin moviment... Capalines, anoracs transpirables, paraigua d’en Xumi , la bíblia en vers i ja ho comentem, tan ben equipats i segur que ja no plourà... i dit i fet , para de ploure, però durant mitja hora suant com condemnats, però endavant que ve baixada.
-Això que se sent són motos?
-Si mira uns que entrenen.
-Mira el que pugen?
-És estrany oi?
-Anem a veure’ls.
-Uhala ! És l’equip d’en Toni Bou, Campió del Món.
Quina gent més amable i agradable, tot un altre món, però estaven allà entrenant i gaudint de la natura. La veritat una trobada molt agradable .Ja tenim feta la nostra anècdota i amb fotos .
Tirem cap al Matagalls Xic, per allà trobem un tancat que sembla el de Jurasic Parc, però és el de dos mules que estan tancades allà. Tot de sobte ens adonem que ja estem molt a la vora de Seva, hem avançat a un ritme bastant accelerat
Decidim que hem de dinar abans d’arribar al poble i dinem! i dinem bé, com els senyors, amb cafè i copa. Després de dinar continuem i en mitja hora ja som a Seva, allà on havíem deixat el cotxe. La nostra mascota (el gos) coneix el cotxe a la perfecció i cap a dintre corrent!.
Nosaltres ens asseiem al mur d’una casa i apareix un senyor molt amable que després de fer-hi una petita xerrada ens assabentem que és el Sr. Barnils ex-jugador del Manlleu, molt amable, fins i tot ens ofereix entrar a casa seu.
Magnífic! Hem fet una bona caminada , hem conegut gent molt agradable i a més hem tardat menys. Què més volem? Salut i alegria. Fins aviat.

J.R.

20-11-2007
Distancia recorrida: 18,36 kilómetros
Altitud min: 600 metros, max: 1.157 metros
Desnivel acum. subiendo: 775 metros, bajando: 770 metros
Grado de dificultad: Moderado
Tiempo: 4 horas 33 minutos
Finaliza en el punto de partida (circular):
Coordenadas: 1051






Trak GPS (Ramon Codina)



Passejant per el bosc.


Sempre hi han sorpreses...
La "Penya" i el campió del món de trial indoor i outdoor el 2007, Toni Bou !!!